Mijn verhaal

Creatief zijn en dingen bouwen zit in mijn genen. Daarnaast is het mijn overtuiging dat men door hard te werken en nooit op te geven heel wat mooie dingen bereikt. Een diep verlangen, een positieve mindset en een onomstotelijk geloof dat het kan, zijn dan ook mijn drijfveren.

Op 18-jarige leeftijd koos ik bewust om actief te werken in 'den bouw". Ik doorliep het hele traject: van loopjongen tot ervaren uitvoerder. Zo groeide ik door tot een ervaren werfleider.

Na 6 jaar mijn succesvolle renovatiezaak te runnen is het tijd om mijn expertise te gebruiken voor het hogere doel. Als mens én als ondernemer is het mijn overtuiging dat wij bewuster kunnen leven, denken, wonen zonder te moeten inboeten aan comfort en schoonheid. Hoe fijn zou het zijn mochten we allemaal zelfvoorzienend of zelfs energie-onafhankelijk (off grid) kunnen wonen?

Ik verdiepte me jarenlang in kalkhennep, het in de vergetelheid geraakte wondermiddel. Ik keerde het helemaal binnenste buiten, spitte alle bouwmogelijkheden uit en legde de voor- en nadelen naast elkaar.

Dankzij deze doorgedreven studie raakte ik meer en meer overtuigd dat kalkhennep dé oplossing is om een bio-ecologische woning te bouwen die jou die kans geeft om zelfvoorzienend te gaan leven. Door zijn unieke eigenschappen kan je in je eigen behoeftes voorzien, je eigen energie voorzien.

Zelf werken wij volledig off-grid, onafhankelijk. Dit geeft als grote voordeel dat we jouw gezonde woning bouwen in een gemiddelde termijn van 5 maanden. Super toch?!

Onszelf zo'n gezonde toekomst garanderen start vandaag en kan alleen maar als wij uit de kudde durven stappen. Ik neem je mee naar die veilige en gezonde thuis.

Stijn Portier

Bezieler Hemp Home

Bouw met Hemp Home!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x