07 november 2017

Kom jij ons bezoeken op stand 1133 op Bouwxpo 2017?

Wat is dat Bouwxpo 2017?

Bouwxpo 2017 is de 5e editie en vindt plaats in Kortrijk. Het is uitgegroeid tot de grootste bouwbeurs van West-Vlaanderen. Zo kan je er gedurende 3 volle dagenalle specialisten en experten in de bouwsector ontmoeten. Maar het allerfijnste aan deze beurs is: het is gratis voor iedere bezoeker!

Ga jij daar ook zijn Stijn?

Absoluut! Je kan ons bedrijf vinden op standplaats 1133. Je bent er van harte welkom.

Beursplan Bouwxpo 2017

We doen immers ook iets speciaal. Elke dag hebben wij een special guest. Boeiende mensen met een sterk verhaal en een prachtige zaak.

Mogen we al weten wie ze zijn?

Als eerste hebben we het bedrijf Soiltek uitgenodigd. Patrick Haeck is het gezicht achter dit bedrijf. Zij zijn dé specialisten op het gebied van schroefpalen. Keskejevous?

Een uit constructiestaal gemaakte buis wordt volgens het principe van een houtschroef in de grond gedraaid. Als fundering kan dit tellen en het is een volwaardig alternatief voor betonfunderingen. Het kan heel wat druk- en trekspanning dragen.

Deze techniek is al eeuwenoud. Je moet al terug gaan tot 1833, naar Alexander Mitchell om het allereerste gebruik en meteen ook zijn uitvinder te ontmoeten. Op de website van Soiltek staat de geschiedenis op een leuke manier uitgelegd. Neem hier maar eens een kijkje.

Onze tweede gast is Sinh Build Solutions uit Nederland. Zij zijn een gevestigde waarde in bouwmaterialen en is onze leverancier voor onze binnenbeplating. Dit is een onderdeel in onze gezonde prefab elementen.

Sinh betekent leeuw in Hindi. Deze symboliseert meteen ook waarvoor zij staan: een sterk en solide merk met kwalitatief hoogwaardige producten. De binnenbeplating is een multi-functioneel brandwerend plaatmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is het ook een geregistreerd merk en CE-gecertificeerd.

Wij verwachten jou op onze stand 1133. Je kan er ons vinden op zaterdag 11 november en zondag 12 november telkens van 11u tot 18u. Check zeker deze link, je kan 2.000,00 euro winnen!

Bouw met Hemp Home!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x